روشهای

روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

مقدمه:
علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت
حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای
نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبانی
کاسته شود . با توجه  به  اینکه میوه ها  موجودات  زنده  هستند، در
فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .
علم فیزیولوژی بعد از برداشت  شرایط  حفظ کیفیت  محصولات  را
در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.
 و…

فهرست مطالب:
مقدمه
عوامل موثر بر فساد محصولات
نگهداری محصولات بعد از برداشت
روش چیدن محصول
روشهای آنزیم زدایی
عملیات آماده سازی محصول برای بسته بندی
جدا کردن مواد زاید
شستن محصول
مومی کردن
بسته بندی محصولات
مواد مناسب در بسته بندی
شرایط لازم برای بسته بندی
بسته بندی محصولات وحمل و نقل
تأثیر بسته بندی در حفظ کیفیت محصول
خنک کردن مقدماتی
نگهداری میوه در سرد خانه
نگهداری میوه ها با سیستم هوای کنترل شده
نگهداری مرکبات
عوامل م?ثربر کوتاه شدن عمر انباری مرکبات
تعیین شرایط مناسب جهت انبار کردن
انواع مواد شیمیایی مورد استفاده در نگهداری میوه ها
سبز زدایی
نگهداری اختصاصی برخی ازمیوه ها
خشک کردن
 و…

ادامه مطلب دردانلود فایل قابل مشاهده است
………………………….
برای دانلود بر روی لینک خرید آنلاین کلیک کنید
………………………….
نوع فایل: ((پاورپوینت- PPT ))

تعداد صفحات: ۳۴ صفحه

حجم فایل: ۴ مگابایت

قیمت: ۲۰۰۰ تومان
…………………………

من این محصول را میخوام . کلیک کنید


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : نگهداری ,بسته ,محصولات ,برداشت ,میوه ,بندی ,روشهای نگهداری ,نگهداری مرکبات ,برای بسته ,بسته بندی ,روشهای نگهداری مرکبات
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کسب رایگان ارز های مجازی |کسب درآمد تابلو فرش ماشيني و دستباف فروشگاه دیجی آشپزی ایرانی پیشگامان فناوری آرتان اجاره خودرو happy-school دانلود صنعت بسته بندی نبشته ها